GNH Design

Om oss

GNH Design består av oss, Gustav Näslund och Hans-Erik Hansander, två kreativa virrpannor som ser komplicerade lösningar där många andra ser komplicerade problem. Vi startade GNH Design våren 2017 men ideen till företaget har vi bollat fram och tillbaka alltsedan vår studietid i Luleå för 10 år sedan.

Produktdesign

Produkter blir oftast bäst när dom löser ett konkret problem eller behov och det är oftast där ideen till våra produkter börjar. Vi ser ett behov i vår egen vardag och tar fram en lösning för detta. Därefter sker ett mer eller mindre omfattande förfining och produktionsanpassning innan det kan bli en produkt som kommer ut till försäljning här.

När vi designar våra produkter strävar vi efter att kombinera ett unikt och innovativt formspråk med praktisk funktion och hög kvalitet från materialval till ytfinish

Specialanpassningar

Vi använder i vår tillverkning såväl modern datorstyrd tillverkningsteknik som traditionella hantverksmetoder vilket ger stora möjligheter att anpassa våra produkter efter vad just du vill ha. Hör gärna av dig med dina önskemål, även om sådant du inte hittar i vårt nuvarande sortiment, så lämnar vi ett förslag helt kostnadsfritt.

Kontaktuppgifter och beställning

Har du frågor, funderingar, kommentarer eller vill göra en beställning;

Skicka ett mejl till kontakt@gnhdesign.se